Makkelijk geld cangen
Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:
edankt voor het toezenden van uw feedback. Indien u informatie wenst, kunt u via onze website een contactformulier inzenden met uw vragen. Uiteraard zitten hier geen kosten aan verbonden. Echter heeft u uzelf ingeschreven en een aanvraag ingediend. U heeft een hulp aangevraagd voor 3 uur per week en naar aanleiding daarvan zijn wij opzoek gegaan. Hiervan heeft u een e-mail ontvangen. En vervolgens hebben wij u een hulp voorgesteld. Hiervoor worden inderdaad kosten in rekening gebracht, daar wij kosten hebben gemaakt voor het zoeken en vinden van een hulp. Wij hebben geen bericht van u mogen ontvangen dat de inschrijving een vergissing was. Ook nadat wij u hebben gemaild en aangeven dat wij opzoek gaan naar een hulp, hebben wij geen bericht mogen ontvangen. Daarnaast moet u akkoord gaan met onze voorwaarden alvorens u een aanvraag kunt indienen. Ook hier staat vermeld dat wij opzoek gaan en kosten in rekening brengen. Uit onze e-mails en voorwaarden had u kunnen concluderen dat u niet informatie opvroeg maar ons daadwerkelijk de opdracht gaf om opzoek te gaan naar een hulp. Daarnaast zijn wij u tegemoet gekomen in de kosten, waardoor u niet de volledige kosten heeft moeten betalen hiervoor.