Bijzonder slechte administratieve afhandeling en bewust misleidende website. Slecht klachten afhandeling maar waarschijnlijk erg actief op internet om recencies van hun ¨dienstverlening" meteen te becommentariëeren met gewenste antwoorden.
Mijden dus is mijn advies.

Familielid van me had een aanvraag gedaan en is ziek geworden. Nooit gebruik gemaakt en kunnen maken van de dienstverlening.
Mail kon niet gelezen worden maar er werd wel een incasso procedure opgestart voor het niet betalen van de inschrijfkosten . Na uitleg over de situatie geen hulp gekregen op de vraag hoe de dienstverlening eigenlijk gestopt kan worden laat staan coulance regeling

Opvallend: op de website komt het woord Gratis vaak voor en er staat geen tarief voor de eenmalige bemiddelingsbedrag die overigens ingaat na het afronden van het maken van een account en het ontvangen van een mail van een kandidaat werkster. Er staat een rekentool op de site waar je dit eenmalige bedrag zelf moet uitrekenen zodat er geen bedrag vermeldt hoeft te worden. Erg misleidend

Score voor Ik Zoek Een Witte Werkster: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee