Jenneke Kasius

Ik ben erg teleurgesteld in het tempo waarmee er een nieuwe werkster wordt gevonden zodra de oude werkster is vertrokken. Ik denk dat ik de helft van de tijd van mijn abonnement geen hulp in huis heb gehad. De kwaliteit van de eerste werkster was erg onder de maat (ze is slechts 1x geweest en meldde zich voortdurend last-minute af) en er werd niet om terugkoppeling gevraagd. De medewerksters van de afdeling klantenservice zijn totaal niet vriendelijk en meelevend. Al met al had ik veel meer van de service verwacht. Ik ben blij als het contract afloopt.

Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:

Bedankt voor uw reactie. Wij vinden het vervelend dat u geen goede ervaring met ons heeft. Echter zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen in uw omgeving. Het kan dan ook soms even duren voor dat wij een nieuwe kandidaat voor u hebben. Wij hopen dat de nieuwe hulp u bevalt. Mocht het niet zo zijn zoeken wij uiteraard graag een nieuwe kandidaat. Wij hebben u een aanbod gedaan op het abonnement. echter hebben wij geen mail van u gehad met akkoord.

Score voor Ik Zoek Een Witte Werkster: 1.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee