Tot nu toe geen match
Uw ervaring
Al sinds mei hebben we een account en tot nu toe geen match gevonden. De 1 is niet op een vaste dag beschikbaar, de ander heeft amper ervaring en weer een ander kreeg net een nieuwe baan en veelal reageren mannen terwijl wij om persoonlijke redenen een vrouwelijke werkster zoeken. Tot nu toe dus wel kosten maar geen hulp in huis.
Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:
Hallo Claudia,
Vervelend om te lezen, wij hebben namelijk op 30 juni een kandidaat voorgesteld waarvan wij verwachten dat deze binnen 3 werkdagen een reactie stuurt op jouw uitnodiging voor een kennismaking. Gebeurd dit niet? Dan kun jij de kandidaat afwijzen zodat wij een nieuwe hulp kunnen zoeken. Wat betreft de opmerking over het geslacht van de hulp, alle personeelsadvertenties moeten voldoen aan een aantal regels. Dat is door de overheid bepaald om ongelijke behandeling op de arbeidsmarkt tegen te gaan. Deze regels gelden ook voor aanvragen via onze website. Uiteraard mag jij uiteindelijk zelf beslissen of iemand wel of niet bij jou aan het werk gaat. Het is immers jouw huis en je bepaalt zelf wie je binnenlaat. Wij mogen alleen niet in de aanvraag een voorkeur uitspreken voor leeftijd, geslacht of nationaliteit. Als de voorgestelde hulp niet aan de slag gaat of als je niet meer wilt wachten. Geef het dan door, dan zoeken wij een ander.
Groeten Hans