Zeer negatief
Uw ervaring
Mijn ervaring is buitengewoon negatief. De eerste keer dat er iemand wordt bemiddeld blijkt dat iemand te zijn die daar door prive problemen helemaal geen tijd voor heeft. De tweede keer wordt er een 17 jarige met 3 jaar (!??) werkervaring voorgesteld. Na drie maanden nog steeds geen hulp maar wel geld in rekening gebracht.
Voldoet dus op geen enkele manier aan de gestelde belofte.
Reactie Ik Zoek Een Witte Werkster:
Hoi Rasja,
Wij betreuren dat jij deze ervaring hebt met de voorgestelde hulpen, alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal één jaar beschikbaar te zijn voor de aanvraag en aan al jouw eisen te voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar moeten zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat één van deze zaken wel voorkomt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. De werkervaring die een hulp opgeeft hoeft niet altijd in dezelfde sector te zijn. Ze geeft dit zelf aan, heb jij wellicht om toelichting gevraagd en haar de kans gegevens om uit te leggen waarom de hulp van mening is 3 jaar ervaring te hebben? De kosten die wij in rekening hebben gebracht zijn voor onze diensten en staan los van de diensten van de hulp. Wij hadden graag nog even doorgezocht om toch nog een geschikte kandidaat voor te stellen, helaas wilde jij dit niet. Wij hopen dat jij toch tevreden bent met de geboden oplossing en korting op de jaarlijkse kosten.
Groetjes Hans