Patrick Goossens

Omslachtig zoeken

Uw ervaring

Aanvraag gedaan en gelijk 1 aanbod. Klikte niet. Nieuwe zoekpoging kwam pas na tussenkomst. Aanvraag aanpassen lukt ook niet zomaar.
Ik verwacht van deze site meer automatisme, meer interactie, meer aanbod van kandidaten, niet steeds maar 1 tegelijk.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Jammer om te lezen dat u niet onverdeeld tevreden bent over de website. Wij zoeken iemand op basis van de door u opgegeven wensen. U kan vervolgens nagaan of het voor u ook klikt. Als dat niet zo is, wellicht omdat u de eisen nog niet helemaal naar uw wens heeft gesteld, kan u uw aanvraag heel gemakkelijk aanpassen via de website, of door ons de aangepaste tekst te mailen. Bovendien kan u in uw account aangeven dat u wil dat wij op zoek moeten gaan naar een nieuwe kandidaat. Dit moet u inderdaad wel aangeven. Dit is er echter wel maar één tegelijk. Omdat deze kandidaat is geselecteerd op basis van de door u beschreven eisen, is er vaak sprake van een klik. De kandidaat houdt ook rekening met een opdracht. Om ook andere matches in uw omgeving te kunnen maken, willen we voorkomen dat meerdere mensen rekening houden met dezelfde opdracht. Is er geen klik? Dan zoeken wij direct iemand anders.

Score voor Ik zoek Huishoudelijke Hulp: 3/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja