Oplichterij
Uw ervaring
Een verzoek ingediend. Overal op de webiste wordt aangegeven. De kosten voor huishoudelijk hulp bedragen 13.50 per uur inclusief vakantiegeld. En bemiddelingskosten als er een geschikte kandidaat wordt gevonden. Er wordt vervolgens een hulp gestuurd. Deze vraagt 15 euro per uur. En bij het aanspreken van de organisatie daarop krijg ik te horen. Is niet ons probleem. Bemiddelingskosten moet je gewoon betalen. Na diverse mailwisseling en nadat ik heb doorgeven dat ik de factuur betaal zodra jullie een kandidaat sturen die 13,50 per uur vraagt, krijg ik te horen “ je moet de bemiddelingskosten gewoon betalen omdat wij je een hulp hebben aangeleverd. Is niet ons probleem dar deze tegen de regels 15 euro per uur vraagt”. Hier heb ik alleen 1 woord voor oplichterij.
Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:
Erg vervelend dat u de situatie zo heeft ervaren. Echter is het incorrect dat wij hebben aangegeven dat dit niet ons probleem zou zijn, dat de hulp meer loon vraagt. Wij hebben u aangegeven dat wij inderdaad een vast uurloon rekenen en de hulp hiermee akkoord is gegaan bij ons. Indien een hulp meer uurloon vraagt, spreken wij de hulp hier altijd op aan. Wij hebben u ook aangegeven dat wij graag voor u opzoek gaan naar een andere hulp.