Zwart

Nooit meer!

Uw ervaring

De aanvraag is snel en eenvoudig. Opeens zit je aan een contract van 1 jaar vast. Wel een snel voorstel en contact met de huishoudelijke hulp. Ook was er snel een afspraak gemaakt voor een voorstelgesprek. Helaas is de afspraak 2 uur van te voren d.m.v. een app afgezegd. Daarna was een afspraak maken niet meer mogelijk. Er werd niet meer gereageerd op de gestuurde apps. Er zijn huishoudelijk medewerksters werkzaam vanaf 15 jaar!. Dus wanneer u een aanvraag wil doen zet er een leeftijd bij. Had ik niet gedaan omdat ik niet verwachtte dat dit tot de mogelijkheden behoorde. Ik heb mijn contract afgekocht en ben door deze ene ervaring helemaal klaar met dit bedrijf. Dit is echt snel scoren!

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Bedankt voor uw feedback. Uzelf inschrijven, een account aanmaken en een aanvraag indienen voor een hulp is inderdaad eenvoudig gedaan. Juist zodat het toegankelijker is voor onze klanten. Echter tonen wij op de website en voor het indienen van de aanvraag onze kosten en dat u een abonnement afsluit. Uiteraard is het spijtig dat de voorgestelde hulp heeft afgezegd. Echter onderdeel van onze dienstverlening is dat wij gewoon weer opzoek kunnen gaan naar een nieuwe hulp. Wij hebben daarnaast hulpen vanaf 16 jaar in ons bestand, dit geven wij ook aan op onze website. Het is inderdaad belangrijk dat al uw wensen en eisen zijn vermeld in de aanvraag, anders kunnen wij hier ook geen rekening mee houden.

Score voor Ik zoek Huishoudelijke Hulp: 2/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja