Jan Willem Creutzberg

Eerste ervaring en suggesties

Uw ervaring

De eerste "match" kwam vrij snel. Snel contact kunnen leggen met de kandidaat en een kennismakingsgesprek geplanned. Helaas liet deze kandidaat het na een dag of twee afweten zonder duidelijke redenen op te geven. Eea door gegeven aan HHH.nl die na een week met de tweede kandidaat op de proppen kwam. Deze kandidaat hebben wij inmiddels aan gesteld.
Tips/Suggesties voor HHH.nl:
1.) Het sturen van een rekening voor het abonnement meteen als er zgn een "match" is gevonden vindt ik voorbarig. Immers een match kan het alleen maar zijn als beide partijen het hier overeens zijn.
2.) Het zou netter zijn als de rekeining pas komt als er inderdaad een match is en de kandidaat is aangesteld. Dat bewijst dat businessmodel van HHH.nl ook inderdaad werkt van uit een klant perspectief gezien. No cure no pay!

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Bedankt voor uw review. Wij begrijpen uw standpunt en vinden het vervelend dat u onze werkwijze als vervelend heeft ervaren. Echter geven wij de werkwijze duidelijk aan op onze site. Wij werken met een schoonmaak abonnement. U betaalt hier dan ook maandelijks abonnementskosten voor. We kunnen ons voorstellen dat het lijkt alsof er op de achtergrond niets gebeurt en dat het eenvoudig lijkt om een hulp te vinden die aansluit bij uw wensen en eisen. Op het moment dat u zich bij ons inschrijft maken wij al kosten. Om de dienst beschikbaar te houden hebben wij dan ook onze abonnementen. Ons word niet altijd aangegeven of er een klik is met de hulp. Met onze dagelijkse aanvraag is het onmogelijk om dit te controleren. Wij werken dan ook niet met het principe no cure no pay. Dit word nergens aangegeven. Wij willen u nogmaals bedanken voor uw feedback.

Score voor Ik zoek Huishoudelijke Hulp: 3/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja