Huishoudelijke hulp uiteindelijk via Marktplaats.nl gevonden
Uw ervaring
Wij hebben in maart het intakeformulier ingevuld op hun website en al snel werd iemand aan ons voorgesteld. Er planden een kennismakingsgesprek in, echter toen wij conform jullie advies op jullie website vroegen of ze een referentie en kopie paspoort mee wilde nemen naar ons gesprek, haakte ze direct af. Toen op zoek naar een nieuw persoon. Na een week heen en weer berichten sturen, haakte ook deze dame af. Reisafstand was te ver. Toen nog een poging gedaan voor nummer 3. Met deze dame via What's app contact gehad en een online kennismakingsgesprek gehad. Maar die bleek naast haar studie en stage eigenlijk geen tijd te hebben.
Na 3 hulpen die alledrie niet geïnteresseerd bleken, zijn we ons vertrouwen in deze organisatie verloren. Uiteindelijk hadden we via een Marktplaats advertentie gelukkig binnen een week alsnog een hulp gevonden die nu bij ons aan de slag is gegaan.
Ik heb dit gemeld via het algemene (info) mailadres. Daar werd gezegd dat ze niets voor mij konden doen, alleen korting bieden. Maar u begrijpt dat ik ontevreden ben over de dienstverlening en dat er niet of onvoldoende voldaan wordt aan de belofte om betrouwbare hulpen aan te bieden. Kortom na 3 mislukte pogingen om een geïnteresseerde hulp te vinden gaf ik het op en daarom wilde ik het abonnement annuleren. Daar waren ze het niet mee eens. En nu dreigen ze met incassobureau's en heb ik mijn rechtsbijstandverzekering moeten inschakelen.
Kortom: het kost een hoop tijd, levert niets op en klachten worden nog niet eens deugdelijk onderzocht.