Vreselijke worstelingen
Uw ervaring
ik zocht een hulp voor maandagmorgen , 2 uurtjes.
Ik kreeg alleen maar kandidaten die (gebrekkig)Engels spraken of schreven. De één kwam nooit opdagen , de ander belde laat af; de bus gemist. Weer een ander of ik ook het treinkaartje wilde vergoeden. De trein is 20 minuten van mijn adres vandaan, hoe had zij dan op mijn adres moeten komen?
Ik was er na 1 week al klaar mee.
Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:
Hallo Marianne,
Vervelend om te lezen dat u deze ervaringen heeft met de voorgestelde kandidaten, alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij hopen dat u door de aangeboden oplossing alsnog naar tevredenheid bent geholpen.
Groeten Hans