Danny van der Werff

Huishoudelijke hulp kunt u in contact brengen met een huishoudelijke hulp. Om gebruikt te maken van deze dienst, sluit je een jaarabonnement af van 14,95 boven op de 14,50 per uur voor elk afgenomen uur aan huishoudelijke hulp. In mijn beleving is de website hier onvoldoende duidelijk over. Na uiting van het ongenoegen, ben ik toch in de gelegenheid gesteld om mij te beroepen op mijn herroepingsrecht (ondanks hetgeen er in de voorwaarden en op de website over maatwerk vermeld staat) waardoor het abonnement voor start van dienstverlening is ontbonden. In die zin toch nog opgelost.

Uw ervaring

Jaarabonnement 14,95 + 14,50 p.u voor huishoudelijke hulp. Bij het invullen van de NAW gegevens en jouw behoefte qua huishoudelijke ondersteuning wordt mijn inziens onvoldoende duidelijk dat je naast kosten voor hulp ook een jaarabonnement afsluit. Uiteindelijk contract alsnog kunnen ontbinden door beroep te doen op herroepingsrecht.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Hallo Danny,
Fijn om te lezen dat je toch tevreden bent met de geboden oplossing, wij zullen de rest van jouw feedback meenemen ter verbetering van onze dienstverlening.
Groetjes Hans

Score voor Ik zoek Huishoudelijke Hulp: 2.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee