Rm

Ontevreden over de dienstverlening

Uw ervaring

Ik heb twee kandidaten aangeboden gekregen die geheel niet reageren als je contact met ze opneemt, maar ik krijg wel direct factuur voor de verleende diensten. Misschien dat u pas iets in rekening f moet gaan brengen als er daadwerkelijk een dienst is verleend. Ik kan ook een naam doorgeven welke geen reactie geeft. Makkelijk geld verdienen zo!

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Hallo RM,
Vervelend om te lezen dat u zo'n vervelende ervaring heeft gehad met de voorgestelde kandidaten. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal één jaar beschikbaar te zijn voor de aanvraag en aan al jouw eisen te voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar moeten zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat één van deze zaken wel voorkomt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. De werkzaamheden van een eventuele kandidaat vallen niet onder onze dienstverlening, u betaald de hulp namelijk rechtstreeks een uurloon als deze gewerkt heeft. De kosten aan ons begint u met betalen zodra wij iemand hebben voorgesteld, dit is namelijk het moment dat wij een dienst hebben verleend. Als er nog vragen zijn horen wij het graag.
Groeten Hans

Score voor Ik zoek Huishoudelijke Hulp: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee