Oplichters
Uw ervaring
Let aub op met dit bedrijf. Het zijn oplichters. Zitten zeer sneaky in elkaar. Zoek je een schoonmaker, check dan al eens de link rechts boven in. Probeer je zelf eens aan te melden als schoonmaker, dat gaat niet, je krijgt formulier voor zorgverlener. Ze hebben ons slechts 1 keer een schoonmaakster gestuurd die daarna nooit meer is gekomen> Verder alleen maar rare afmeldingen en mensen aan de telefoon die aan elkaar hingen van de leugens. De facturen bleven wel binnen stromen ondanks dat er nooit schoonmakers aan ons gekoppeld werden. Kan ik minpunten geven in het eindoordeel?
Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:
Hallo Cindy,
Wij vinden het erg prettig dat u de moeite neemt om ons feedback te sturen over onze dienstverlening. De hulpen die worden aangeboden schrijven zich inderdaad in via een andere website, dit gaat inderdaad niet op www.ikzoekhuishoudelijkehulp.nl, er is wel een link naar de juiste site onder aan de pagina. Deze heet "ik zoek werk", je word dan automatisch doorgestuurd naar de juiste site. Wij betreuren overigens dat u met deze meldingen tussen 27 juni en 8 februari nooit contact heeft opgenomen. Als wij niet op de hoogte zijn van uw ontevredenheid over de wel degelijk aangeboden kandidaten dan kunnen wij ook geen oplossing aanbieden. Nu is er inderdaad sprake van een openstaande factuur voor verleende diensten van meer dan een half jaar welke wij helaas niet meer intrekken.
Groeten Hans