Luc van Huet

Waardeloos bedrijf niks afnemen en maar facturen sturen

Uw ervaring

Wat een oplichters niet mee in zee gaan

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Met dit mailadres is geen abonnement bij ons bekend, deze review is voor ons niet te koppelen aan daadwerkelijke ervaringen.
Naar aanleiding van een zoekopdracht gaan wij op zoek naar een hulp en zodra wij een hulp hebben voorgesteld voorgesteld start vervolgens het abonnement. Voor deze zoektocht brengen wij maandelijkse abonnementskosten in rekening. Het betreft een jaarabonnement dat na één jaar maandelijks opzegbaar is.
Als deze kandidaat niet bij je komt werken of als de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beëindigt (gezien vanaf eerste keer dat wij een hulp hebben voorgesteld), dan zoeken wij een nieuwe hulp voor je, dat is allemaal onderdeel van het abonnement. Tijdens de looptijd van het abonnement, kun je ons zo vaak als je wil de opdracht geven om vervangende hulp voor je te zoeken.
Wij zullen nooit kosten in rekening brengen als wij daar geen diensten tegenover (kunnen) stellen.
Wij ontvangen graag de gegevens waarmee jij deze dienstverlening hebt ervaren zodat wij jouw alsnog kunnen aantonen dat er wel degelijk diensten zijn verleend.

Score voor Ik zoek Huishoudelijke Hulp: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee