Oplichters
Uw ervaring
Niet aan beginnen. Geen klantenservice, gaan niet met je in gesprek om passende hulp te vinden, maar weten wel je geld te innen en spammen je daarom. Kom je er niet uit met een passende hulp betaald je een jaar voor niks ! Hulpen die worden aangeboden geen ervaring, 16 jaar, reageren niet meer en spreken geen Nederlands
Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:
Hoi Kim,
Vervelend om te lezen dat jij onze dienstverlening zo ervaren hebt maar zoals in het mailcontact met onze klantenservice reeds besproken is ben jij zelf gestopt met reageren op de kandidaten die wij voorstellen. Als jij niet aangeeft dat de kandidaat die wij hebben voorgesteld niet voldoet dan kunnen wij ook geen andere hulp voorstellen. Wij kunnen dan ook geen contact opnemen met de hulp waarom deze opdrachten accepteert waaraan deze kandidaat niet kan voldoen. Kom je er niet uit met de voorgestelde kandidaat? Dan kun je de eisen aanpassen en gaan wij een andere kandidaat voor je zoeken.
Je hebt er dus zelf voor gekozen om niet meer te reageren terwijl jij op de hoogte was dat jij een abonnement hebt met maandelijkse kosten, het is dus niet zo wat wij "bewust" niets leveren. Dat is niet hoe een abonnement werkt, wij hebben zelfs korting aangeboden op de resterende kosten van het abonnement om het samen netjes op te lossen omdat jij overduidelijk aangeeft geen gebruik meer te willen maken.