Zeer goede Service, denken erg mee.
We hadden een erg fijne babyfoon. Die heeft het lang goed gedaan maar plots nog maar half.
- Bedrijf stelt voor om op te sturen, maar aangezien we dan helemaal geen babyfoon meer zouden hebben vroegen wij een leentoestel en gekregen. Konden probleem niet vinden en nieuw apparaat werd opgestuurd. Top!
- Na een aantal maanden weer problemen. Dit keer kon niet worden gerepareerd/vervangen ivm oud model. Bedrijf bood een opvolg model aan. Maar de oude beviel eigenlijk zo goed ... Dus voorgesteld de oude die we ooit ter reparatie opgestuurd weer naar ons te sturen om zo verschillende combinaties te maken in de hoop dat er een set weer zou doen, en die kregen we
- Leek te werken maar uiteindelijk niet zoals we wilden (alleen op batterijen)
- Nu een beetje gehad met dit model en zijn problemen dus maar gevraagd voor een oplossing zoals ze al eerder hadden voorgesteld. Na intern overleg hebben ze besloten kosteloos ons een complete nieuwe set van een duurder model op te sturen!
- Nu zijn we geheel tevreden. Niet alleen nav het nieuwe model, maar ook door de snelle reacties op de mails, het meedenken, persoonlijke benadering en de vriendelijke toon van de mails van de klantenservice. Helemaal geweldig en dus een aanrader!!!
Tenslotte hoop ik dat de persoonlijke benadering en goede service van blijvende aard is. Met name groeiende bedrijven (waaronder deze) willen dat wel eens uit het oog verliezen.