Ontvreden klant

Deze webwinkel heeft veel mooie producten, maar er wordt niet gereageerd op mijn mails. Ik heb een verkeerd product gekregen, kleur komt niet overeen met de foto op hun site. In de enige, zeer korte, mail werd ik verwezen naar hun retour-en ruilbeleid. Ilona geeft niet toe dat dit een fout van haar kant betreft, en reageert niet meer op mijn mails. Eerder gaf ze aan dat haar mails prioriteit hadden, nadat ze kennelijk mijn eerste mail ook al niet zou hebben ontvangen. Dat ik me zeer genegeerd voel, heb ik wel laten blijken. Wat een klantenservice! Ook op mijn vraag welke soorten 'rough' edelstenen kralen ik in huis heb gekregen, komt dus geen antwoord. Ik kan dit mijn toekomstige klanten dus jammer genoeg ook niet vertellen. Ik had gehoopt veel bij haar te gaan bestellen in de toekomst, maar ik ben er klaar mee. Ik voel me totaal niet serieus genomen. Over kosten van het product en de verzendkosten voor eigen rekening gaat het allang niet meer. Bij deze webwinkel moet je niet te moeilijk doen.

Veel verschillende soorten producten, snelle levering.

Score voor Ilona`s Silver & Gemstones: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee