Aftersales over retourneren onduidelijk, verwarrend, komen gemaakte afspraken niet na,
schofferen de klant
vriendelijk zijn
de klant even bellen
oplossingsgericht handelen
Reactie Impregneermiddelen Specialist:
Geachte heer van Heugten,
Wij betreuren uw reactie in deze.
Schofferen betekent letterlijk: belachelijk maken en vernederen. Dit hebben wij niet gedaan en zullen wij natuurlijk ook NOOIT doen. Echter om kwaliteit te waarborgen voor al onze klanten volgen wij wel een reeds algemeen bestaand protocol en kunnen dan ook niet ingaan op zelf opgestelde regels en eisen van u als klant.
Dat dit niet het gewenste antwoord is voor uw als zakelijke klant kunnen wij ons voorstellen, maar ergens ligt een grens.
Dat wij eerder hebben aangenomen dat het om een particuliere bestelling ging was onze fout, hiervoor is excuses alsmede een vergoeding voor de door uw gemaakte retourkosten aangeboden. Dat de reactie hierop deze slechte beoordeling is vinden wij erg jammer, maar respecteren dat wel.
Helaas hebben wij in het verleden meerdere malen meegemaakt dat er gerommeld werd met producten, met name de 25 liter cans. Nieuwe doppen inclusief verzegeling zijn te verkrijgen voor een bedrag van ca. € 0,20/stuk, zodat visuele controle (op verzegeling) voor ons geen zin meer heeft. In onze algemene voorwaarden voor zakelijke klanten staan duidelijke voorwaarden inzake retourneren.
Om goede kwaliteit van onze producten aan alle klanten te kunnen waarborgen, hanteren wij een strak protocol. Maar dit lijkt me erg goed verdedigbaar.
Klantenservice
ImpregneermiddelenSpecialist