Ik zocht een impregneer middel voor betonnen terras tegels. Ik kwam bij uw product WA-8, en volgens de beschrijvingen inclusief het gedownloade productinformatie blad was dit product geschikt. Maar toen ik het product thuis ontving, stond er op de verpakking dat het alleen geschikt is voor VERTICALE toepassingen. dat had ik wel eerder willen weten. Het product toch toegepast, en nu afwachten hoe het uitpakt.
Verbeter product informate op de website.
Reactie Impregneermiddelen Specialist:
Geachte heer,
Momenteel zitten wij met smart te wachten op de nieuwe aangepaste etiketten van onze leverancier. Inmiddels is namelijk het etiket verouderd daar de samenstelling van het impregneermiddel is gewijzigd.
Ik kan u dan ook verzekeren dat de informatie en de door u geraadpleegde productbladen op onze webwinkel 100% kloppen. Echter heeft u nog een can ontvangen met daarop dus een oud etiket.
U had ons best even mogen bellen, wij begrijpen en respecteren namelijk helemaal uw reactie in deze, echter is dit voor ons echt overmacht.
Mocht u nog meer informatie willen dan kunt u ons altijd even bellen op 076 3040400 of mailen op info@impregneermiddelenspecialist.nl
met vriendelijke groet,
Klantenservice ImpregneermiddelenSpecialist.nl