Snel maar te weinig informatie gehad.
Alle erg snel geleverd.
De tafel slaat nu wit uit. Kennelijk is de tafel met iets behandeld en kan het niet tegen het impregneermiddel. Of is de combinatie niet geschikt, geen idee. Ik heb daar geen voorinformatie of waarschuwingen over kunnen vinden. Voordat ik het spul kocht. Ik was daar dus zelf ook niet op gekomen.
Reactie Impregneermiddelen Specialist:
Geachte mevrouw De Vries,
Het feit dat uw tafel wit uitslaat kan 2 oorzaken hebben.
1.Zo kan het zijn dat uw tafel reeds behandeld was. Op onze website (onder het kopje "Toepassing") staat duidelijk omschreven dat het product enkel geschikt is voor onbehandeld hout. U kunt dit vooraf checken aan de hand van het bespuiten van uw hout met water middels een plantenspuit. Wanneer het hout geen of zeer weinig water opneemt dan is uw hout reeds behandeld.
of
2. U heeft 1x het hout behandeld en na droging nogmaals behandeld met ons hout impregneermiddel. Of u heeft zoveel impregneermiddel gebruikt dat het niet is ingetrokken en u heeft dit zo laten opdrogen. Op onze website (onder kopje "gebruiksaanwijzing") staat duidelijk vermeld dat u altijd nat in nat moet werken wanneer u een 2e keer wilt behandelen. Ook staat hierbij vermeld dat u impregneermiddel dat na 10 minuten niet is ingetrokken u dit dient te verwijderen met een niet pluizende doek, daar er anders kans is op witte uitslag.
Ons inziens staat er meer dan voldoende informatie op de website. Zoals telefonisch reeds aan u aangegeven kunt u de witte uitslag verwijderen door de tafel nat te maken en deze lichtjes te borstelen. Wanneer na droging blijkt dat tafel water opneemt, tafel 1 x opnieuw behandelen volgens gebruiksaanwijzing.
Klantenservice
ImpregneermiddelenSpecialist.nl