Debby van Bemmel

Zeer waardevolle en praktijkgerichte scholing

Als opleidingsadviseur binnen een VVT-instelling hebben wij het afgelopen jaar meerdere scholingen “Omgaan met agressie en ongewenst gedrag” afgenomen bij Incompany Trainer. Deze trainingen zijn gegeven aan verschillende doelgroepen binnen onze organisatie, zoals zorgmedewerkers, teamleiders en ondersteunend personeel.

Wat ons vooral positief opviel was de fijne samenwerking en de aandacht voor maatwerk, waardoor de scholing goed aansloot bij de dagelijkse praktijk van onze medewerkers. De trainers waren zeer deskundig, wisten een veilige sfeer te creëren en gebruikten veel herkenbare voorbeelden. Dit zorgde ervoor dat de deelnemers niet alleen theoretische inzichten kregen, maar ook concrete handvatten om direct toe te passen.

Daarnaast kregen we veel positieve feedback van de deelnemers. Zij gaven aan dat de training hen niet alleen meer bewust maakte van hun eigen houding en gedrag, maar hen ook sterker maakte in het omgaan met uitdagende situaties. Zij voelen zich letterlijk en figuurlijk sterker in hun schoenen staan.

Wat ons betreft is deze scholing een aanrader voor organisaties in de zorg die willen investeren in het welzijn en de veiligheid van hun medewerkers en cliënten.

Score voor Incompany Trainer: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja