Fons Duijvestijn

Na een positieve ervaring in 2017 met Infinity Uitvaartzorg besloot mijn familie voor de uitvaart van mijn zwager weer een beroep te doen op Monique, ‘Zorg vanuit het hart’.

Gestart met een gesprek rond de tafel over de overledene, diens overlijden, maar ook grappige en aandoenlijke gebeurtenissen uit het leven. Geen tijdsdruk maar op een natuurlijke wijze uitkomend op dingen die afgesproken en voorbereid moesten worden, dingen waarvoor Monique de overledene en zijn familie zo goed mogelijk wilde leren kennen.
We wilden graag zelf veel inbreng aanleveren.

Monique was steeds goed bereikbaar voor grote en kleine vragen, had intussen aandacht voor het wel en wee van de achterblijvenden en zag er ook nauwgezet op toe dat de voorbereidingen voor de uitvaartdienst ook echt volgens plan konden verlopen.

Tijdens de plechtigheid alle ruimte voor de eigen inbreng, als ‘voorganger’ woord, beeld en muziek soepel met elkaar verbindend met zo nu en dan een persoonlijk tintje.

Namens de achterblijvers: dat was mooi, dat was een verdiend afscheid. Monique, bedankt!

Tineke Korte-Ernst, Fons Duijvestijn

Score voor Infinity Uitvaartzorg: 5/5
Zou u deze uitvaartondernemer bij anderen aanbevelen? Ja
Uitvaartzorg: