Goede snelle informatie. Maar niet helemaal waar. Site vermeldt ‘99% hufter proof’ en bord krijgt al onherstelbare krassen in beschermlaag na schoonmaken met papier. Jammer! In reactie op de respons van TrafficSupply: ik heb het bord schoongemaakt met grijs garagepapier; hierdoor zouden toch geen krassen in een toplaag mogen ontstaan die als '99% hufterproof' wordt aangeprezen. De vergelijking met de auto die "je toch ook niet met schuurpapier wast" raakt kant noch wal: ten eerste wordt een auto niet met zogenaamde 99% hufterproof toplaag geleverd, ten tweede heb ik voor het verkeersbord geen schuurpapier gebruikt. Zo kan ik mijn straatje ook schoonvegen door een klant als een beetje dom weg te zetten. Vind ik persoonlijk ook niet helemaal hufterproof. M.b.t. de korting die zou zijn aangeboden: ik heb geen korting gekregen, ik kreeg alleen een aanbod om het bord tegen 50% van de oorspronkelijke prijs overnieuw te laten maken. Dan was ik dus nóg duurder uit geweest. Een echte korting zou zijn geweest een tegemoetkoming in de kosten voor een bord dat niet aan de belofte voldoet. Enfin. Nooit meer beloven dan je kunt waarmaken vind ik.
Reactie Informatiebord.nl:
Geachte heer Van Vliet,
Bedankt voor uw beoordeling. Wij verpakken jaarlijks tienduizenden borden in papier en karton en reinigen als dat nodig is de oppervlakte altijd met daarvoor geschikte papieren poetsdoeken.
Onder het kopje 'Uniek anti-graffiti laminaat' vermeldt de bijgeleverde flyer hoe je de toplaag het beste kunt reinigen, hier adviseren wij dan ook een zachte poetsdoek. Harde borstels en te hard papier zouden inderdaad krassen achter kunnen laten in de toplaag.
Ondanks dat wij niet kunnen controleren waarmee u geprobeerd heeft het bord te reinigen zijn wij akkoord gegaan met een schadevergoeding. Ook al hebben wij m.b.t. het onderhoud de juiste informatie verstrekt. Dan is het wat ons betreft erg jammer dat dit resulteert in een negatieve review.
Wim van der Weide