BOL.COM en INKTWEB.NL? Opletten voor manipulatie van uw bestelling
Ondanks bewijsstuk, volhouden dat ze niet bedriegen!
Betreft bestelling HP 350 / 351 Inktcartridge Ori.combi-pack € 49,48 bij INKTWEB .NL via Bol.Com
Geleverd : 1 maal HP 350 - Inktcartridge / Zwart (CB335EE) en 1 maal HP 351 - Inktcartridge / Kleur
Inktweb.com, ik HERHAAL, u heeft mij bedrogen ! De gewraakte cartridges terugsturen naar iemand door wie je bedrogen werd is bedenkelijk ! In België is er een spreekwoord "UN HOMME AVERTI EN VAUT DEUX" ! Deze boodschap zal ik dan ook verder verspreiden bij zoveel mogelijk kennissen en relaties.
Zie foto bijlage. Met een strijkijzer de sticker, die jullie over de originele fabricatie - vervaldatum kleefden, lichtjes verwarmen en met een scherp mesje er af halen, en wat komt te voorschijn ? A. voor de kleur cartridge SEP 2022 B. voor de zwart cartridge 2020 !
Ik heb MIJN BEDROG VERLIES AANVAARD, en heb de cartridges in mijn HP printer gestopt en wat is de boodschap:
A. kleur cartridge "INKT BIJNA OP" B. Zwart cartridge " INKT OP - cartridge vervangen - online shoppen via HP etc...."
Jullie zijn verlost van verouderde en onverkochte BROL, goed wetende dat men voor dergelijke kleine aankoop geen procedure kan veroorloven EN ik blijf verwittigd voor inktweb.nl EN BEDROGEN!