Ik bestelde reeds twee à drie keer bij Into Underwear. Eén keer de bestelling is gedaan, loopt het vlot. Maar het bestellen zelf liep niet zo vlot. Wanneer ik op de site naar het ondergoed ga dat ik wil bestellen, bvb. 3 keer een set van 2 onderbroeken, dan krijg ik de mededeling dat dit ondergoed niet in deze hoeveelheid te verkrijgen is. Dit gebeurde vorige keer (met 2 sets van 2 slippen) en ook deze keer (2 sets van 2 slippen en 2 sets van 3slippen).
Als ik dan contact opneem per mail, zegt men dat deze hoeveelheden wel voorradig zijn. Ik doe de bestelling dan verder per mail. Dit gebeurde bij de beide bestellingen zo. Ik begrijp niet goed hoe dit kan. Ik gaf dit beide keren aan via de mail.
Wanneer ik de website raadpleeg, vind ik heel moeilijk wat ik zoek. Er staat: selecteer op zoekterm. Ik geef in "Ten Cate mannenslips". HIerop krijg ik een lijst met heel veel andere merken, Sloggy en zoveel andere merken. Er komen ook artikelen zoals kinderBH'tjes in de lijst. Waarom is er dan een zoekterm die je kan ingeven?

Via mail loopt alles goed. Daarop reageert men heel snel. Informatie via de website is OK. Bestelgemak is alles behalve (zie bovenaan mail).

Zie bovenste mail

Score voor Into Underwear: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Vrouwenslips Ten Cate, Mannenslips Ten Cate