Zéér slechte service.
In het begin gelijk problemen met de aankoop. Kan gebeuren en ik ben best bereid om even het een en ander te proberen. Hier over is contact gehad en diverse mogelijke oplossingen geprobeerd waarbij ikzelf behoorlijke kosten heb moeten maken. Nu een 11 maanden later is het genoeg geweest na dat de camera terug komt van een "reparatie" doet de camera helemaal niets meer.
Nu wordt er dood leuk gezegd dat de garantie termijn voor terug betaling maar een maand geldig is. Terwijl hij vanaf dag 1 al niet goed functioneert. Ook een nieuwe opsturen behoort niet tot de mogelijkheden.
Al met al omdat ik zelf samen met IPcamshop een oplossing heb proberen te zoeken wordt ik nu benadeeld.
Reactie IPcam-shop.nl:
Beste klant, allereerst dank voor je feedback. Helaas kunnen we na 11 maanden geen geld terug betalen op een gebruikt product, dat geldt zo bij iedere (online) winkel. We hebben aangegeven dat je de camera uiteraard kunt retour sturen (wij betalen de verzendkosten) en dat deze daarna wordt vervangen door ons. Helaas wil je hier geen gebruik maken maar het geld retour en dat lukt helaas niet.