Ik koop al jaren bij islamitischekleding en ben altijd erg tevreden met alles. Er is een groot aanbod. Er zijn maten voor langere dames. Goede afbeeldingen en duidelijke maten.
Een groot aanbod. De foto's zijn heel duidelijk. Ik ben superblij met de verschillende lengte- en breedtematen. Mooie website. Altijd netjes verpakt. Ik vind het ook fijn dat er zowel goedkopere items als meer luxe items zijn. Zo investeer ik zelf liever in mooier materiaal dat er elegant uitziet en duurzamer is, ook al is het wat duurder. Ik probeer van fast fashion af te stappen en betaal voor kwaliteit.
Wat ik mis is dat ik niet bij alle abayaat heel duidelijk kon vinden van wat voor stof ze gemaakt waren. Ik koop bijvoorbeeld liever geen polyester. Bij een groot aantal zag ik het overigens wel staan.
Wat ik daarnaast jammer vind vanuit het aspect van klantenservice, is dat ik een abaya besteld had van 69.95. Op de dag dat ik de abaya ontving ging er een 20% kortingsactie op die abaya in. Dat scheelt toch 14 euro. Ik vroeg of ik misschien het verschil kon terugkrijgen, maar dat kon niet volgens de klantenservice. Ikzelf ben ook ondernemer en in zo'n geval ben ik coulant. Want mensen gaan dan opnieuw bestellen en het vorige retourneren. Dat is niet duurzaam en kost de ondernemer bijvoorbeeld verpakkingsmateriaal en tijd om de retournering te verwerken. Ik vind het ook een stukje klantenbinding, zeker bij een vaste klant die vaak reclame voor jullie maakt, om dat wel te doen.