Ik heb een khimaar gekocht bij jullie als one size fits all. Ik kon geen maat kiezen tenminste. Ik heb zelf wat bredere heupen dus ik was al een beetje skeptisch maar ik wou het toch proberen. Jammer genoeg zat die te strak om me heupen en moet ik hem terug sturen :(. De levering was gelukkig snel en terugsturen kost weinig moeite waar ik zeer tevreden over ben voor de volgende keer 1 bestellen waar je wel een maat kan kiezen :).
Je kan je gemakkelijk door de website heen sleuren alles staat duidelijk netjes in groepen zodat je je niet rot hoeft te zoeken naar hetgeen dat je nodig hebt. Daarnaast worden netjes bevestigings emails verstuurd waardoor je weet wanneer je bestelling is bevestigd en wanneer die binnenkomt. Ook fijn dat terug sturen gemakkelijk gaat
Probeer toch zoveel mogelijk maten erbij te zetten ipv one size fit all. Zo voorkom je dat vrouwen die wat forser of voller zijn zo min mogelijk terug hoeven te sturen
Reactie Islamitischekleding.nl:
Hey Sara,
Bedankt voor je eerlijke review! Wij zullen de mogelijkheden intern bespreken.
Mocht je ondertussen vragen hebben over afmetingen, neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder :)
Liefs,
Chanel