Ik heb een zeer succesvolle/leuke ervaring met dit bedrijf gehad el Hamdhoulilah en ik zal zeker in de toekomst nog meer bestellingen plaatsten bij jullie bedrijf.
Ik vraag Allah swt om jullie hierin bij te staan en jullie succes te schenken in Sha Allah! Ik vraag Allah swt om ons te beschermen tegen jahannam en ons laten te behoren tot diegene die de gehele Quran uit hun hoofd hebben gememoriseerd/onderwezen aan hun nakomelingen en de ummah van de profeet Muhammed s.a.w! En ik vraag Allah swt om ons te leiden/standvastig te houden, te laten behoren tot de bewoners van Jannah el firdauws en ons laten te behoren tot de godsvrezenden met een zuiver hart en diegene van wie hij houd en ik vraag Allah swt ons te beschermen tegen alle fitnah/shayateen tot aan yaml el Qiyamah Allahouma Ameen!
Kort/duidelijk overzicht van producten/service. Prachtige islamitische kleding voor zowel mannen/vrouwen
De voorraad altijd op pijl proberen te houden van jullie kleding, ik vind het jammer als ik iets bestel waarvan het product niet op voorraad is.
Reactie Islamitischekleding.nl:
Hey Ayaman,
Amien! Bedankt voor de mooie woorden.
Dit heeft ons enorm geraakt!
We hopen je dan ook snel weer terug te zien bij ons op de webshop.
Groet,
Chanel