Umm Adam

السلام عليكم

Ik had gebeld op een donderdag rond 13:30 met de vraag of de bestelling dezelfde dag nog verstuurd kan worden ivm een noodgeval. De telefoniste vertelde dat jullie normaal gesproken geen pakketjes versturen op de donderdag maar wel op de vrijdag en dat er een uitzondering voor mij gemaakt ging worden. Maar dat is niet gebeurt. Het pakketje werd verstuurd op de vrijdag ipv die donderdag waardoor het te laat binnen is gekomen. Ik voelde me een beetje in de maling genomen.

Ik kreeg pas vrijdag ochtend bericht met track and trace van PostNL waarin stond dat het pakket om 10:30 is aangemeld. Het werd toen pas om 20u verwerkt, waardoor het pakketje nooit op tijd zou komen.

Als deze pakketje die zelfde donderdag middag -avond opgestuurd zou worden, was de kans groter dat het pakket wel op tijd ging komen خير إن شاء الله

Ik ben over het algemeen wel tevreden over jullie webshop. De kledingstukken zijn van goede kwaliteit en jullie prijzen zijn ook prima betaalbaar, alleen nu er een spoed geval was en ik binnen twee dagen een jurk nodig had, viel deze gebeurtenis een beetje tegen.

Ik kom de volgende keer gewoon zelf naar de winkel toe إن شاء الله

والسلام عليكم

أم آدم

Meerdere foto’s van de jurk

Dat er duidelijker wordt aangegeven dat de jurken allemaal maar 1maat hebben

Score voor Islamitischekleding.nl: 3/5