Heel slecht... ik ben nog nooit in mijn hele leven zo slecht, respectloos en onbeschoft geholpen. Wij wonen niet dicht in de buurt, en voordat we kwamen hebben we even gebeld met de vraag of de tegels die we graag als tegelmonster willen lenen of dat ook kon. Super vriendelijk geholpen aan de lijn, en daar was niet veel aan op te merken. We hebben expres specifiek naar de tegels gevraagd die we wilde lenen, en wij kregen als antwoord: dat dat geen probleem was en dat dat kan.
De volgende dag zijn we naar de winkel gegaan. En vanaf moment 1 dat we de winkel binnen waren zijn we zo onvriendelijk geholpen echt is echt schaamtelijk voor het bedrijf.
Toen wij gingen vragen naar een van de tegels, werden wij geholpen alsof we dom waren. Die man die daar werkt; heeft ons zo respectloos behandeld en liet ons zo dom voelen. Na dat gesprek waren we er al klaar mee. En we liepen weg en de ogen werden gewoon gerold toen we weg liepen. Dat zei een man later tegen ons.
De andere tegel die aan de budget kan lag hebben we wel mee mogen nemen, en zijn we wel vriendelijke geholpen.
De tweede keer dat we kwamen om even tegel terug te brengen en nog even te kijken naar tegels, was het weer raak. Weer onbeschoft onklantvriendelijk en respectloos... Dan denk je bij jezelf ook: het is het proberen in deze zaak niet eens waard.
Als ik iedereen een advies mag geven: dit is echt een hele slechte zaak ga naar een zaak waar je aardig en respectvol wordt geholpen. Want dat kennen ze hier echt niet.
Wat vindt u van het eindresultaat?
Heel slecht ik snap niet dat mensen hier nog positieve dingen over kunnen vertellen...