1952 beoordelingen

Assortiment
Persoonlijk advies

Britt

Wat ik erg fijn vond is dat de verkopers niet opdringerig waren. Ze lieten je lekker rustig rondkijken, als ze merkten dat je vragen had benaderde ze je of jij hen. Vanuit daar keken ze rustig met je mee en luisterden ze vooral heel goed naar je wensen. Op basis van deze wensen gaven ze een passend advies, waarbij ook budget en levertijden mee werden genomen. Judith was erg vriendelijk, netjes en meedenkend. Als er twijfels waren, nam ze deze weg door verschillende alternatieven te tonen om op basis hier van jou een gegronde keuze te kunnen laten maken. Daarnaast heeft ze jn een 3D tekening heel mooi kunnen tonen wat de meubels in de ruimte deden om op basis hiervan een passende bank met eventuele extra meubels te kiezen.

Al met al, erg blij om gekozen te hebben voor Jansen Totaal Wonen. Ik zou hier zeker nog regelmatig terug komen voor advies en andere benodigdheden voor mijn huis.

Reactie Jansen Totaal Wonen:

Hi Britt, hartelijk dank voor je uitgebreide review. Super om te horen dat onze collega's je uitgebreid en prettig geholpen hebben, met onder andere een 3D tekening. Alvast heel veel plezier gewenst van je nieuwe meubels! We hopen je snel weer in onze winkel te verwelkomen. Vriendelijke groet, team Jansen Totaal Wonen

Score voor Jansen Totaal Wonen: 4.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja