M. Feenstra

Helaas heb ik mijn oorbellen nog steeds niet ontvangen, ik wacht er nu al een week op!
Met sinterklaas heb ik ook heel lang moeten wachten op een Lott ring! Cadeau heb ik pas na pakjesavond kunnen geven.

Reactie Jewelz & More:

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor je beoordeling en wat jammer dat je wederom zo'n vervelende ervaring met onze webshop hebt.
We hebben meteen even gekeken wat er aan de hand is. We zien dat er tweemaal telefonisch contact is geweest over deze bestelling. In eerste instantie is er contact geweest over de levertijd van de oorbellen en het feit dat deze bij de leverancier besteld moesten worden. Voorafgaand aan het plaatsen van je bestelling is aangegeven dat de levertijd wat langer zou zijn, omdat de oorbellen speciaal bij de leverancier besteld zouden worden. Ook is er deze week nog contact geweest over de levering van de oorbellen, hierbij is er besproken dat de oorbellen vandaag (woensdag 11 april), vanuit ons filiaal in Nijmegen, naar je verzonden zouden worden, zodat er geen extra vertraging meer zou ontstaan.
We vinden het jammer om te lezen dat de communicatie over deze (en de voorgaande) bestelling door jou anders wordt ervaren. We proberen altijd zo snel mogelijk te handelen en hier duidelijk over te communiceren. Dit hebben wij in december ook geprobeerd, toen jouw pakketje kwijtraakte bij Post NL en we direct een nieuwe zending hebben verstuurd. Zoals hierboven en telefonisch aangegeven is, wordt het pakketje vandaag naar je verzonden. Hier ontvang je uiteraard ook nog een verzendbevestiging van, zodat het pakketje ook bij Post NL te volgen is.
We staan je hier uiteraard nog graag even persoonlijk over te woord, mocht je daar interesse in hebben. We zijn op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur te bereiken op 0481 - 74 52 48.

Score voor Jewelz & More: 1.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: