Schande. Eerst een levertijd afgeven van 8 weken. Dan moeten we zelf contact opnemen waar de bestelde glasplaat blijft. Oh, sorry, er is iets mis gegaan het duurt nog 4 weken langer. "We gaan ons best doen om het te versnellen". Niet. Na ons bezwaar gaat de directeur zich er zelf mee bezig houden om ons op de hoogte te houden maar daar hoor je nooit meer iets van. Afspraak voor de levering wordt ook niet nagekomen, ze staan opeens op de stoep. Zijn de afstandhouders vergeten. Die worden "direct nagestuurd" maar zijn er na een maand nog niet. Maar wel een aanmaning voor de laatste 25%. Geen zaken mee doen.
Veel beloven, weinig nakomen.
Gewoon doen wat je belooft. En niet na het verstrijken van de overeengekomen levertijd de klant zelf laten informeren waar de bestelling blijft.
Gebruikte zoekwoorden
Crash glasplaat
Reactie JLM Glas:
Beste Familie Balke,
We vinden het vervelend dat de order niet geheel volgens schema is verlopen, de gebruikelijke levertijd voor dit product is zoals doorgegeven circa 5 weken. Helaas is de glasplaat tijdens transport vanuit de fabriek naar het distributiecentrum breuk gegaan, en is deze nooit bij ons aangekomen, hierna hebben wij met spoed een nieuwe laten produceren, dit duurde inderdaad langer.
U geeft aan dat de glasplaat na 12 weken pas is geleverd, graag zouden wij dit even willen corrigeren; u heeft op 29 april een aanbetaling gedaan waarna wij met de productie zijn gestart, de glasplaat is vervolgens op 21 juni bij u geleverd. Hiermee is de totale levertijd iets onder de 8 weken, 3 weken langer dan de bedoeling, en dus geen 7 weken later zoals u aangeeft.
Daarnaast geeft u aan dat wij niks meer van ons hebben laten horen nadat de glasplaat vertraagd is. Wij hebben omtrent de levertijd u per mail op de hoogte gehouden, ik heb persoonlijk mails gestuurd over de voortgang op de volgende datums
-29 Mei
-5 Juni
-14 Juni
En daarnaast tussendoor telefonisch circa 4 maal contact gehad.
Omtrent de levering geeft u aan dat wij plotseling op de stoep staan. Aangezien wij in bovenstaande mails herhaaldelijk de leverdatum noemen kan ik niet begrijpen dat u zegt dat we plotseling voor de deur staan, we hebben enkele dagen voor levering nog telefonisch contact gehad. Immers, toen onze chauffeurs de glasplaat kwamen leveren was de oude glasplaat al buiten op een doek gelegd, en was de tafel leeg geruimd voor het nieuwe blad. U was dus op de hoogte van onze komst.
Het klopt dat u van ons een aanmaning heeft gehad, u geeft aan dat u een aanmaning van 25% heeft ontvangen, maar wij hebben een aanmaning voor 75% verstuurd. Bij ons kunt u namelijk achteraf betalen, en vragen wij een kleine aanbetaling van 25%. Het restbedrag kunt u na levering voldoen, deze factuurdatum is dan ook pas ingegaan nadat wij de glasplaat hebben geleverd. Hierna had u 14 dagen de tijd om de factuur te voldoen.
Op 5 juli was de betaaltermijn van 14 dagen verstreken.
Op 12 Juli hebben wij u hier een mail met herinnering van verstuurd, geen reactie.
Op 19 Juli hebben wij de aanmaning verstuurd, ook geen reactie.
Op 24 Juli hebben wij nogmaals telefonisch contact gehad hierover, en werd er aangegeven dat jullie hem vergeten waren
Tot op heden is de factuur, 10 weken en 5 dagen na levering, nog niet voldaan.
Nogmaals, ik betreur het dat de levering 3 weken is uitgesteld en had het graag anders gezien, maar een review met daarin onjuiste informatie wil ik dan wel graag op reageren.