Mooi bedrijf met uitgebreide keuze aan, in dit geval, piano's. De voorlichting en uitleg in de showroom zou wat uitgebreider en vakinhoudelijker mogen om een beginnend pianospeler beter te kunnen adviseren om het juiste type aan te schaffen. Maar desondanks was de verkoopster zeker wel enthousiast en gedreven.
Ze zijn niet de goedkoopste, meer leveranciers (en dan heb ik het niet over webshops, maar fysieke professionele muziekwinkels) leveren deze voor een net iets scherpere prijs. Maar andere kant is de locatie belangrijk voor eventuele service en heeft Joh. de Heer betreffende piano op voorraad. Levering is prima en snel met eigen transporteur die voorzichtig met de instrumenten om gaan.
Zou 5 sterren hebben gekregen als advies is showroom nog net wat beter was geweest en de prijs, zeker voor de randapparatuur zoals hoofdtelefoons, wat scherper zou zijn.