Foxy

Mooie gelikte website maar niet gebaseerd op de waarheid. Grote teleurstelling en geldklopperij. Ik heb 2 cursussen betaald, dan blijkt lesmateriaal er nog bij te komen. Starterspakketten zijn 3x zo duur als je dit vergelijkt en let op, alles staat zonder btw! En daar begint de ellende pas. Ze claimen op de website dat je elke dag en avond kan instromen maar in werkelijkheid is het zo dat als je betaald hebt, JOLANG BEPAALT wanneer je les krijgt en dat kan maanden duren en elke gegeven datum zeggen zij ook zonder pardon weer af. Ze lijken meer op een vraag en aanbod site. Ze verzamelen studenten die dezelfde cursus willen volgen en zoeken er vervolgens een leraaresje bij. Dit kan dus héél lang duren voordat je uiteindelijk ook maar een cursus kan doen. Let wel, JIJ MAG NIET ANNULEREN, ZIJ ALTIJD, zelfs maar 24 uur van tevoren.

Ik heb dit met 2 cursussen meegemaakt. Mijn opgegeven data werd genegeerd, ik kreeg diverse data die allemaal niet doorgingen. Meerdere malen vrijgenomen, mijn modellen hebben vrijgenomen en één dag van te voren werd ik per mail afgebeld zonder pardon. Ik heb vooraf duidelijk aangegeven dat ik niet blijvend vrij kon nemen en na een bepaalde datum niet meer beschikbaar was. Uiteindelijk bleven zij steeds afzeggen en heb ik de cursussen geannuleerd en verzocht het bedrag 100% retour te stort. Ik heb tot op heden niets ontvangen (hun er vaak opgewezen) en er zijn 4 maanden voorbij ! IK HEB HET RECHT OM HET GELD 100% RETOUR TE KRIJGEN OMDAT HUN IN GEBREKE BLIJVEN MAAR ZE CREDITEREN HET NIET!

Het certificaat wat iedereen krijgt of zij het goed doet of niet (gezien van een ontevreden Jolange cursist) wordt met pen ondertekend door het dienstdoende leraaresje en heeft dus geen enkele waarde. Het feit dat het certificaat niet gedrukt wordt met de cursist’s naam en ondertekend door de schoolleiding laat dus wel zien dat ze niet geloven/ en of achter hun een eigen opleiding staan.

Reactie Jolange Opleidingen:

Beste Nancy
Dat wij door omstandigheden op het laatste moment moesten afzeggen, had een persoonlijke reden. Jolange-opleidingen doet dit niet zomaar. Wij zijn ook maar mensen.
Dat wij besloten hadden om jouw geen opleiding te laten volgen in ons instituut en dat je wij alle aanbetaling direct terug hebben gestort. Zodat het beter is dat je een opleiding ergens anders moest volgen.
Jolange-opleidingen geeft duidelijk aan dat wij een mogelijkheid hebben om het gehele jaar in te stromen. Dit natuurlijk wel in overleg met de cursist. Soms is het niet gelijk mogelijk waardoor wij een andere datum moeten prikken. Voor mensen die gewoon werken en of een salon hebben, begrijpen deze situatie en overleggen eerst met Jolange-opleidingen als zij echt alleen maar op 1 bepaalde datum kunnen. Een afspraak maken bij de dokter kan ook niet gelijk morgen.
Aangezien je hier nooit een certificaat en of een opleiding hebt ervaren, kan je ook niet bepalen hoe wij les geven. Ik betreur dan ook echt dat je zo negatief over ons bedrijf bent.
Dat er btw betaald moet worden hebben wij ook niet verzonnen, van elk genoten opleiding kan je alle kosten terug vragen bij de belasting dienst. Als er mensen zijn die dat om een of andere rede niet terug vorderen is niet aan ons.
Na afloop moeten alle cursisten een evaluatie formulier in vullen, hieruit wordt vernomen of de cursisten tevreden zijn. Waar wij ook zeker wat aan doen.
Team Jolange

Score voor Jolange Opleidingen: 1/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Nee