Deze reviews zijn ontzettend nep, zelden zo'n oplichtersbedrijf tegen gekomen, optie's in het keuze menu's gaan over problemen met verzetten, problemen met betaling en problemen met annuleringen waarbij je niemand aan de telefoon krijgt. Als je dan iemand aan de te telefoon krijgt mag die er niks over zeggen en gooit onbeschoft de telefoon erop!!!
Ze hebben een "klachten commissie" die standaard mailtjes verstuurd met verwijzing naar hun algemene voorwaarde waarin staat dat Jolange altijd gelijk heeft.
Reactie Jolange Opleidingen:
Beste Kate,
Je heb voor een opleiding gekozen die niet zo gangbaar is, wij hebben helaas jouw opleiding een paar keer moeten verzetten wat wij uiteraard ook heel vervelend vinden, echter hebben wij dit ruim van tevoren gedaan.
Wat wij wel erg raar vinden is dat jouw opleidingsdatum bijna van start gaat en ineens wil je jouw opleiding annuleren?
Deze keer hebben wij de datum niet verplaatst en ging de opleiding al bijna beginnen hoewel jij toch besloot de opleiding te annuleren.
Helaas zijn hier kosten aan verbonden.
Ook had je hiervoor ruim de tijd om de opleiding te annuleren wat niet is gebeurd.
Na jouw bezwaar hebben wij jou doorverwezen naar de algemene voorwaarden.
Hierover was je het niet eens en heb jij een bezwaar indient die wij normaal en netjes hebben afgehandeld.
Wij vinden het spijtig dat wanneer wij het netjes met jou willen afhandelen wij een boze moeder aan de telefoon krijgen, Ook het sturen van meerdere dezelfde mailtjes heeft totaal geen zin omdat het antwoord niet zal veranderen.
Dit is voor ons erg vervelend en frustrerend, helaas is de klachtencommissie bindend en kunnen wij niet afwijken van deze richtlijnen. Jolange-opleidingen is een erkend leerbedrijf CKRBO, wij zijn verplicht een onafhankelijk klachtencommissie samen stellen.