Monique Vos

Ik heb de specialisatie Electrisch ontharen bij hun gevolgd. Ik vond de lessen goed maar het had voor mij meer lessen mogen zijn omdat het toch een pittige opleiding is. Helaas ben ik dan ook inmiddels 2x gezakt voor het Blend onderdeel. Ik heb gevraagd of ze kan kijken waarom het bij mij mis gaat (6 weken voor het 3e examen) en kon precies in die tijd 1x komen . Helaas net op een dag dat ik afspraken had staan die ik onmogelijk kon verzetten. Andere mogelijkheden waren er niet tenzij ik 300€ voor een privé sessie wil betalen, dan kan het ineens wel. Ik vind het erg jammer dat de nazorg zo slecht is, en je gewoon aan je lot wordt overgelaten. Zo van: zoek het maar uit, niet meer ons probleem. Daarom krijgen ze van mij maar 1 ster want ik vind dat nazorg, waar ze zo hoog over van de toren blazen op hun website, minstens net zo belangrijk moet zijn als de opleiding zelf.

Reactie Jolange Opleidingen:

Beste Monique Strous,
Jammer om te lezen dat je het zo ervaart. Jolange-opleidingen probeert altijd haar cursisten te helpen, ook jou. Wij hebben je twee keer gratis aangeboden om terug te komen. Jij gaf aan dat je niet kon. Echter hebben wij weer plaats na jouw examen om jou extra les te geven. Wij begrijpen ook wel dat dat niet de bedoeling is en bieden daarvoor een dag privé aan, waar kosten aan verbonden zijn. Ook wil ik vermelden dat wij de enige zijn die onze cursisten terughalen, bij elk ander opleidingsinstituut dien je de opleiding opnieuw te volgen.
Ik hoop dat wij nog tot een oplossing kunnen komen.
Team Jolange

Score voor Jolange Opleidingen: 1/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Nee