*Natascha*
Natascha is een fijne docent die weet waarover ze praat. Ze is geduldig, geeft uitleg en onderbouwd de theorie uit haar lessen. Hierdoor weet je niet alleen wat je moet doen, maar ook waarom dit de “juiste” manier is.
Natascha straft fouten niet af maar roep de klas juist op zulke momenten bijeen zodat iedereen hieruit lering lan trekken.
Degene die de fout gemaakt heeft, ondersteund ze door uitleg te geven over de wijze waarop de behandeling gecorrigeerd kan worden en geeft tips en uitleg om de fout in de toekomst te kunnen voorkomen.
Natascha besteedt tijd en aandacht aan noodzakelijke onderwerpen zodat notities op de juiste wijze op papier kunnen komen. En toets dit zo nu en dan in de lessen. Je voelt je absoluut niet in de steek gelaten!
Natascha kan streng zijn, maar is altijd rechtvaardig. Als je toont dat je wil leren dan heb je aan haar een goeie. Mocht iemand ooit les krijgen van Natascha en het botert niet: i am sorry to tell you my friend. Its you; you are the problem.
Ik kan een boek schrijven want ben inmiddels fan van “haar” manier van les geven en van Natascha als persoon!
Natascha Bedankt voor alle kennis, tips en de leuke lessen! Ik kom zeker terug <3
Reactie Jolange Opleidingen:
Beste Davinella,
Bedankt voor deze positieve recensie. Natascha gaat hier heel erg blij van worden. We zien je graag in de toekomst terug bij Jolange Opleidingen.
Team Jolange