Wisselend
Laat persoon welke komt inmeten meteen goede input voor offerte maken. Ongeveer 4 keer moeten mailen omdat zaken niet klopte qua maat en aan welke kant motor moest komen.
Laat personen welke kozijnen komen plaatsen zelf ook een ronde lopen om alles te controleren. Bij ons zaten er veel zwarte plekken, krassen en een deuk op en in de kozijnen. Daarnaast was een afdeklat te kort. Als laatste was niet alle beschermfolie verwijderd.
Hierdoor kwam ik later in discussie met verkoper.
Laat personen welke kozijnen komen plaatsen ook meteen een schoonmaak rondje lopen. Dit ivm zwarte plekken, teksten welke met krijt was geschreven op de ramen ed. Zij kunnen er ivm stellage meteen goed bij. Zelf lukt je dit niet.
Laat verkoper serieus naar klachten kijken. Ik had een document met foto's en tekst mbt zwarte plekken, krijt op ramen, deuk in lat, te korte deklat en krassen gemaakt.
Antwoord was: koop CIF en alles is opgelost. Of je koopt van ons een schoonmaakset van +/- 65 euro. Idioot natuurlijk! Met CIF of schoonmaakmiddel krijg ik geen krassen, deuken of te korte deklat weg.
De heren van de Servicedienst waren keurig.
De persoon aan de telefoon en de jongens welke de problemen kwamen oplossen.
Zij gaven aan dat het goed was dat ik belde, want die krassen hadden uiteindelijk voor roestvorming kunnen zorgen.
Ik ben nu wel bang of ik krassen heb die ik niet kan zien aan de buitenkant van bovenraam.
Overige opmerkingen
Geen. Genoeg gezegd :-)