Mulder

Eindelijk weer een kinderfeestje mogen vieren na alle lockdowns is natuurlijk te gek! Mijn dochter helemaal blij dat ze haar verjaardag mocht vieren. Komen we aan bij Jumpsquare Nieuwegein, wordt ons verteld dat de friet op is. De oplossing die aangeboden werd waren broodjes en een extra snack. Heel jammer, maar oké, als de kids maar lol hebben. Eenmaal in de jumphal, blijkt de Twister dicht te zijn in het Airpark :( Dat was de reden van de keuze voor dit park. Wat een teleurstelling voor mijn dochter. 5 minuten vóór het eten werd ons meegedeeld dat ook de broodjes op waren! Het alternatief werd een slushpuppy... euh als avondeten?? Met 2 snacks per kind stonden we buiten. Geen korting, geen tegoedbon, geen oplossing (behalve de slushpuppy).
Een levering van de Sligro die niet aankomt is vervelend en hebben wij begrip voor, maar had even 6 zakken friet gehaald bij de AH en je had tevreden klanten gehad op je zaterdag. En een melding van gesloten attracties zou ook een goede service zijn.

Score voor Jumpsquare Nieuwegein: 2/5