Superstreng. Er mag niets. Kind is jarig maar er wordt totaal geen aandacht aan besteed. Tot op de seconde springen en dan wordt je er ook meteen vanaf gehaald. 180 euro betaald en dan nog 4 euro vragen voor een kan ranja. In en In triest. Heb me dood geërgerd aan die mentaliteit. De mensen die er werken kijken ook heel chagrijnig. Voor mij geen jumpsquare veghel meer. Proberen wel een keer een andere vestiging.
Reactie Jumpsquare Veghel:
Beste Pieter,
Wat vervelend om te lezen dat u niet de ervaring heeft gehad bij Jumpsquare Veghel waar u van te voren op had gehoopt. Het feit dat onze medewerkers een chagrijnige indruk op u hebben gemaakt is iets waar wij zeker mee aan de slag gaan, dat vinden wij namelijk ook onacceptabel. Wat betreft de andere punten die u benoemd ben ik bang dat u dit in alle parken tegen gaat komen. Vanwege de veiligheid en eerder voorgevallen incidenten hebben de medewerkers de instructie gekregen om erg oplettend de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Vandaar worden de jumpsessies/tijden ook strikt in de gaten gehouden aangezien er niet meer dan het toegestane aantal Jumpers tegelijk op de baan mogen staan.
Roy A