Roelant heeft mij in een moeilijke periode met zijn snelle, kundige en persoonlijke aanpak uitstekend bijgestaan, waardoor ik het conflict met vertrouwen en rust kon afsluiten.
Woonplaats/Provincie
Utrecht
Uw beoordeling
Ik heb de ondersteuning van dit kantoor als bijzonder prettig en kundig ervaren. Vanaf het begin werd er snel geschakeld en helder uitgelegd wat juridisch wel en niet mogelijk was. Ook werden de mogelijke gevolgen duidelijk in kaart gebracht, wat me veel inzicht en rust gaf in een moeilijke periode.
Het contact met mijn werkgever werd volledig door hen overgenomen, waardoor ik het conflict los kon laten en me kon richten op mijn herstel. Wat ik ook enorm waardeer, is hoe Roelant mij bleef ondersteunen totdat hij met vakantie ging, en zijn collega Ronald direct insprong zonder dat ik ook maar iets van verschil merkte. Alles werd naadloos overgedragen, en dezelfde snelle en professionele service werd voortgezet, waardoor we geen vertraging opliepen.
Dankzij hun expertise en betrokkenheid hebben we ons doel bereikt: een vaststellingsovereenkomst die me hielp alles goed voor mezelf af te sluiten en me weer te richten op een positieve toekomst.
Niets dan lof voor Roelant en Ronald! Ik ben meer dan tevreden en raad hen van harte aan aan iedereen die juridische hulp nodig heeft.