Yvette Ahn

Erg fijn en duidelijk geholpen wat me erg veel rust gaf.

Uw beoordeling

Ik wist me na m’n keuze voor een vaststellingsovereenkomst geen raad meer en volledig in paniek nadat mijn werkgever helemaal niet sprak over een transitie vergoeding en toen ik ze daar om vroeg ik het volgens hun niet kreeg. Ze “gunden” mij tenslotte toch al 2 maanden uitbetaling zonder verplichting van werk…? Mijn vriend en ik hadden al op internet gevonden dat ik daar wel recht op had en hij vond ook dat er juristen zijn die je daar bij kunnen helpen via dit bedrijf. Ik heb dezelfde dag nog gebeld en een en ander uit gelegd en ik werd de volgende dag gebeld door juriste Tamkin Neshat. Zij luisterde geduldig en heeft daarna de correspondentie tussen mij en mijn werkgever overgenomen. Dit gaf me heel veel rust. Ik had al genoeg spanning omdat mijn werk mij zo snel mogelijk met niks wilden afwimpelen en fouten maakten. In korte tijd is mevrouw Neshat met mijn werk tot een goede overeenstemming gekomen. Ze bleef steeds met mij corresponderen over wat ze ging doen. Dat ging erg vlot en netjes. Ik ben heel erg dankbaar voor haar hulp via uw bedrijf. Ik raad jullie bedrijf daarom ten zeerste aan.

Score voor Juristen ArbeidsRecht Nederland: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Afgenomen dienst: