Ik zou een ervaren fysiotherapeut krijgen, nog speciaal voor gebeld. Toen ik kwam werd er gevraagd of dat er een leerling mee mocht kijken en de intake mocht doen. Daarmee ging ik akkoord. Maar na de intake nam deze de behandeling compleet over. Wel onder toezicht. Maar daar had ik dus niet om gevraagd. Na 3 bezoeken moest ik alsnog naar een andere therapeut. Bij deze dame werd mij medegedeeld dat het waarschijnlijk ( zij mocht het niet hardop zeggen zei ze) een hernia zou zijn. Daar ik aangegeven had dat ik daar al 3 operaties voor ondergaan ben. Ik heb daarna besloten om eens ergens anders heen te gaan om te checken. second opinion. Deze constateerde meteen het piriformis syndroom. Door hem behandeld ( massage) oefening meegekregen en de klachten zijn over. U begrijpt hopelijk dat ik niet enthousiast ben over JVDI. Daar in mijn ogen de kennis te wensen over liet.