Henk De Groot

Op donderdag om 18:00 uur order geplaatst (met in gedachte voor 22.00 uur besteld, volgende werkdag in huis). Ik dacht dat is mooi, dan kan ik het in het weekend klaarmaken en dan kunnen mijn zonnepanelen geplaatst worden.
Op vrijdag gekeken hoe laat het bezorgd wordt door Post.nl. Ik zie dat het op maandag bezorgd wordt. Dat is een tegenvaller en niet volgens afspraak. Gebeld met Kabel24.nl waar ik een vriendelijke mevrouw heb gesproken. Mijn bestelling is als een pallet bestelling verzameld en aangeboden bij Post.nl. Die kunnen dit niet in het weekend bezorg. MAAR vrijdag is toch nog een werkdag??? Het hele weekend dus niets kunnen doen. Maandag heb ik eind van de ochtend de bestelling ontvangen en ben gelijk op vakantie gegaan. Geen zonnepanelen dus. Graag had ik dit van te voren geweten,

Producten zijn zoals ze worden aangeboden. Chat functie op de site is positief.

Reactie Kabel24.nl:

Beste Henk,

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een bestelling niet op het verwachte moment aankomt, vooral als je plannen daardoor in de war raken.
Onze excuses voor het ongemak. Het is inderdaad zo dat palletzendingen, afhankelijk van het gewicht en de omvang, soms niet de volgende werkdag geleverd kunnen worden, ondanks dat vrijdag een werkdag is. We hadden dit duidelijker moeten communiceren, zodat je hier rekening mee had kunnen houden.
We zijn blij te horen dat onze klantenservice je vriendelijk te woord heeft gestaan, maar we begrijpen dat dit de situatie niet heeft opgelost. We zullen je feedback intern bespreken om onze communicatie en leveringsopties te verbeteren, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Mocht je nog vragen of verdere opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We willen je graag verder helpen.

Margret van Kabel24

Score voor Kabel24.nl: 2.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja