Misleidende advertentie, heel pakket besteld en een enkele steen ontvangen.
Geen.
Eerlijk zijn
Reactie Kachelsenhaardenwinkel.nl:
Beste Roger,
We hebben uw review gelezen en willen graag reageren op uw opmerkingen. U heeft het product Dik Geurts Instyle 800 Achtersteen Zijkant besteld, een onderdeel dat duidelijk en specifiek wordt beschreven op onze website. Het betreft één enkele achterste zijsteen, zoals vermeld in de productomschrijving en weergegeven in de explosietekening met het bijbehorende artikelnummer. Nergens in de omschrijving staat dat het om een compleet pakket van meerdere stenen gaat.
U heeft €37,50 betaald voor dit specifieke onderdeel. Een volledige set stenen voor uw haard zou uiteraard een ander prijsniveau hebben. We streven ernaar onze klanten zo goed mogelijk te informeren, en we vinden het vervelend dat u dit als misleidend ervaart.
Wat ons echter het meest teleurstelt, is dat u geen contact met ons heeft opgenomen voordat u deze negatieve review plaatste. Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en zijn altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. Daarnaast heeft u automatische updates ontvangen over uw bestelling, inclusief een track & trace-code. Daarom begrijp ik ook niet waarom de reactiesnelheid, klantvriendelijkheid en aftersales op een 1 of lager staan.
Na ontvangst van uw review hebben we de moeite genomen om u telefonisch te benaderen om de situatie uit te leggen. Helaas was er van uw kant geen enkele bereidheid om naar onze uitleg te luisteren, en werden wij onterecht weggezet als oplichters. Dit soort communicatie vinden wij jammer en onnodig.
Wij doen ons uiterste best om elke klant goed van dienst te zijn, maar het moet van twee kanten komen. Mocht u in de toekomst verdere vragen hebben of twijfels over een product, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen of langs te komen in onze winkel. Dan kunnen wij u persoonlijk adviseren en misverstanden voorkomen.
Lars Hagmolen