Zeer slecht
Verschuilen
Wees eerlijk
Reactie Kachelsenhaardenwinkel.nl:
Beste meneer Helder,
Dank u wel voor uw feedback. We begrijpen dat het erg vervelend is als een besteld product niet direct naar wens past. Onze intentie is altijd om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en eventuele problemen snel op te lossen.
Bij uw bestelling hebben wij u vooraf enkele vragen gesteld over uw toestel, waaronder het bouwjaar en of het over tertiaire verbranding beschikt. Op basis van uw antwoorden hebben wij het binnenwerk besteld. Helaas blijkt nu dat de zijstenen niet passen, wat uiteraard niet de bedoeling is.
We hebben aangegeven dit graag op te willen lossen en contact opgenomen met de fabrikant. Zij hebben ons gevraagd om foto’s van zowel uw toestel als het ontvangen binnenwerk. Helaas geeft u aan dit te veel werk te vinden en enkel uw geld terug te willen. Heeft u dan wellicht toch een andere kachel en een verkeerd binnenwerk besteld? We hebben vastgesteld dat u de onderdelen al in uw toestel heeft geprobeerd te plaatsen. Hierdoor zijn deze niet meer in originele staat, beschadigd en kunnen ze niet worden geretourneerd. Om u toch verder te kunnen helpen, zijn de gevraagde foto’s essentieel om te achterhalen waar het probleem ligt en de juiste oplossing te bieden zodat wij alsnog de juiste zijstenen voor u konden leveren.
Ik vind het dan ook flauw om ons in een slecht daglicht te zetten terwijl we u proberen te helpen.
Lars Hagmolen