wilm

Misleiding gratis dienst in ster-reclame....

Uw ervaring

Gratis sms uit de reclame blijkt 2 euro per sms te kosten Mij heeft het 12 euro gekost, ook omdat de ingave van alleen postcode niet voldoende blijkt en er dan meerdere berichten volgen waar je steeds op reageert, terwijl steeds in het antwoord staat dat de sms gratis is. Ik merkte dit pas nadat ik later nogeen een andere postcode had ingevoerd. Dat kostte me 10 euro zag ik later op de factuur van mijn provider.

Reactie Kadasterdata.nl:

Geachte heer/mevrouw,
Wij vinden het erg vervelend dat u onze dienst als misleidend ervaren heeft.
De tekst gratis SMS verwijst naar hetzelfde SMS'je, indien u deze spontaan van ons heeft ontvangen. Er staat aan het einde van dit bericht €2pob, hetgeen wil zeggen dat de kosten '2 euro per ontvangen bericht' bedragen.
Indien dit niet in uw eerste bericht staat dan heeft u zelf de SMS gestuurd naar aanleiding van bijvoorbeeld een televisiereclame of onze website. In beide gevallen wordt altijd duidelijk aangegeven wat de kosten zijn.
Als u gebruik maakt van de sms-dienst 2233 krijgt u maximaal 4 betaalde SMS-berichten. Met het eerste SMS-bericht testen wij de communicatie mogelijkheid tussen uw toestel,provider en onze diensten. In het 2e t/m 4e SMS-bericht ontvangt u het bouwjaar, inhoud,oppervlakte,woningwaarde, koopsom etc... Per SMS-bericht (maximaal 4 berichten) betaalt u € 2,-. De totale kosten bedragen in deze dan € 8,- plus de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon.
De kosten worden duidelijk vermeld in onze commercial maar ook tevens op onze website https://www.kadasterdata.nl/woninginformatie-per-sms.
Uiteraard willen wij u wel tegemoet komen inzage de informatie die niet volledig ingestuurd en uitgeleverd is.
Een van onze medewerkers neemt direct contact met u op om een restitutie ingang te zetten.
M​et vriendelijke groet,
Kadasterdata klantencontact

Score voor Kadasterdata.nl: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee